Convenció Jove!

dilluns, 18 de gener del 2010

Unió de Joves denuncia l’ús partidista del CNJC

La condemna de l’ajuntament de Vic, amb una proposta nascuda de les joventuts d’ICV, evidencia la pèrdua total de la representativitat i neutralitat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya

El Comitè Executiu Nacional d’Unió de Joves comunica les següents consideracions:

• Donem el nostre suport a l’Alcalde de Vic. Denunciem la situació en què es veu immers l’administració local davant les ingerències del Govern Central en immigració. Exigim a l’estat la transferència de les competències en matèria d’immigració a la Generalitat i l’aplicació de la Llei d’estrangeria com li escau.

• Denunciem la utilització d’un llenguatge cedit per ICV. L’acusació oberta i pública de discriminació i l’acusació implícita de xenofòbia esdevenen totalment intolerables i ofensives pel consistori osonenc i els ciutadans de Vic.

• Com a membres fundadors del CNJC, denunciem que s’ha trencat el consens que ha caracteritzat històricament les manifestacions del Consell, fet que dilapida la seva presumpta transversalitat, representativitat i imparcialitat. Exigim una rectificació pública del CNJC en tant que ha abandonat el consens polític i posa en perill la relació entre el jovent associat català.

Per aquestes raons lamentem la situació de descrèdit a que s’està sotmetent un òrgan com el CNJC en una clara voluntat d’encetar la campanya electoral.

Amunt, avant, visca Catalunya lliure!

comptador