Convenció Jove!

dijous, 4 de febrer del 2010

UNIÓ DE JOVES TROBA INTOLERABLE L’EMISSIÓ EN CASTELLÀ A TV3

Denunciem que amb motiu de la vaga dels treballadors de TV3 s’ha emès un documental majoritàriament en castellà

Davant les informacions aparegudes a diversos mitjans referents a la vaga del personal de TV3 duta a terme avui entre la 1 i les 4 del migdia , on l’emissió habitual ha cessat i enlloc de la programació prevista s’ha emès per segona vegada el documental sobre Elena Francis, on el castellà era la llengua majoritària.

Trobem una traïció i un escarni als principis de TV3 i a la funció que Catalunya espera de la cadena l’emissió de qualssevulla continguts en una llengua que no sigui la llengua catalana. Si bé ja podem lamentar amb preocupació la castellanització creixent en els continguts emesos per la cadena, l’emissió d’una versió majoritàriament castellana la trobem intolerable. Denunciem un cop més la proactivitat del Tripartit en l’esforç d’enfonsar la televisió i la ràdio nacional de Catalunya.

En motiu dels fets exposats, Unió de Joves demana a la directora de TV3, Mónica Terribas i a la presidenta de la Corporació Rosa Cullell que depurin responsabilitats a tots els nivells i que es treballi d’una vegada per una catalanització íntegra dels materials de difusió de TV3.

Amunt, avant, visca Catalunya lliure!

comptador