Convenció Jove!

dimarts, 27 d’abril del 2010

COMUNICAT D’UNIÓ DE JOVES DE LES TERRES DE L’EBRE

L’Unió de Joves de les Terres de l’Ebre denunciem la falsedat, la demagògia i la mala fe de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa plasmada en el pamflet que van publicar el dia de Sant Jordi.


L’UJ de les Terres de l’Ebre no podem permetre que aquest intent de difamació circule lliurement pels carrers de Tortosa. Per tant exposem els motius del perquè de tot plegat:


  • És el partit socialista, que governa a Catalunya amb el conseller d’ICV Baltasar, qui l’any 2008 volia fer una interconnexió de xarxes, agafant l’aigua del Segre o bé de l’Ebre amb una canonada. La temporada de pluges q va venir els va fer desistir, en teoria, d’aquest projecte.
  • És també, el partit socialista, qui actualment està duent a terme els projectes del Canal Segarra-Garrigues i Xerta-Sènia, que resultaran la connexió de xarxes amb el Ter Llobregat a Barcelona i amb el nord de Castelló.
  • En les obres del canal Xerta-Sènia s’ha construït unes basses en primer tram de l’obra que està dintre dels límits del Parc Natural dels Ports, zona declarada com a Lloc d’Importància Comunitària (LIC), inclosa dins la Xarxa Natura 2000 i inclosa dins del Pla d’Espais d’Interès Naturals (PEIN).
  • En quant a la vegueria, l’Unió de Joves considera que el projecte actual impulsat pel Tripartit, amb el PSC-PSOE al capdavant com una carcassa sense competències ni finançament que no resol l’exigència històrica de les Terres de l’Ebre. És més, aquest model de vegueria ha creat enfrontaments entre ciutats i territoris a la resta de Catalunya.
  • És el PSC-PSOE, qui va aprovar aquest projecte de vegueria promogut per Esquerra interessadament i a corre-cuita a canvi de la llei de l’Àrea metropolitana.

En definitiva, l’Unió de Joves de les Terres reclamem l’immediata rectificació del PSC-PSOE de Tortosa.

comptador