Convenció Jove!

dimecres, 10 de març del 2010

UNIÓ DE JOVES DEMANA EL CESSAMENT DEL CONSELLER SAURA I DENUNCIA QUE ES MENTEIX AMB UNA FALSA APARENÇA DE NORMALITAT

L’entitat política juvenil constata l’enèssima mostra de la incapacitat del conseller i del seu partit per les tasques de govern i denuncia el dèficit d’infraestructures a Catalunya per part de l’Estat espanyol

Creiem que la gestió i el caos produït per les darreres nevades ha estat la gota que ha fet vessar el vas. Catalunya no es pot permetre ni un dia més viure el desgavell de la conselleria d’Interior, entre altres, sota els següents raonaments:

• El conseller ha tornat a mentir a l’hora de comunicar-se als mitjans i a la ciutadania.
• Com a màxim responsable de coordinar els diferents cossos de seguretat no ha assumit la seva mala previsió i ha donat la culpa al Servei Català de Metereologia quan aquest va encertar de ple en la previsió.
• Aquest cas es suma a tota una sèrie de despropòsits que han fet desprestigiar als diferents cossos de seguretat del País.
• A més, a día d’avui s’intenta donar una falsa imatge de normalitat quan des del territori s’evidencia un caos persistent a les comarques gironines. 104.000 clients segueixen sense llum, no hi ha comunicació per tren entre Figueres i Barcelona i poblacions senceres de l’Alt i el Baix Empordà segueixen incomunicades també sense aigua ni telèfon. Recordem que dilluns es va informar que en 24h es recuperaria la normalitat.
• Finalment, cal constatar el dèficit d’infraestructures que pateix Catalunya per part no només de Renfe sinó també Red Eléctrica, Endesa i Acesa. Situacions com aquesta posen en qüestió els processos de liberalització d’aquests sectors i la seva exigència per part dels governs d’esquerres que semblen enyorar monopolis estatals d’altres èpoques.

Considerem que per recuperar el prestigi que Catalunya ha perdut durant aquests anys de Tripartit demanem reclamem que el President actuï en conseqüència i n’efectuï el cessament amb caràcter immediat.

Amunt, avant, visca Catalunya lliure!

comptador