Convenció Jove!

dijous, 15 d’abril del 2010

Unió de Joves de les Terres de l’Ebre dóna ple suport a la moció de CIU aprovada a l’Ajuntament de Tortosa referent a la Vegueria

Aquesta moció referma i confirma la posició de la Unió de Joves de les Terres de l’Ebre que vol immediatament la creació de la Vegueria de les Terres de l’Ebre, amb plenes competències i finançament!

En el passat ple de l’Ajuntament de Tortosa no va prosperar una moció del grup socialista que donava suport a l’actual model proposat de vegueries, general de tota Catalunya. Un model que és només una closca sense contingut, sense finançament ni competències i amb propòsit d’enfrontament territorial només per aconseguir rèdits partidistes.

En canvi la UJ apostem pel model proposat per la moció de CIU ja que creiem que es pot començar la nova divisió territorial per les Terres de l’Ebre, com en el seu dia es va començar a posar en marxa l’Estat espanyol de les autonomies per Catalunya i el País Basc.

A més, a les Terres de l’Ebre tenim la unitat i la cohesió social necessàries per dur a terme aquesta creació.

Econòmicament és crucial una bona Vegueria per a les Terres de l’Ebre, amb bones competències i un bon finançament, ja que suposaria una ajuda als sectors econòmics i en definitiva, al desenvolupament de les nostres terres en plena crisi.

comptador