Convenció Jove!

dimecres, 14 de juliol del 2010

XVIIIè Escola d'Estiu d'UJ




Els propers dies 16, 17 i 18 de Juliol celebrarem la XVIIIè Escola d'Estiu d'UJ sota el títol "Política sense complexos. Desfem-nos de la mediocritat!". Aquesta Escola tindrà lloc al Hotel Corona de Tortosa.

La inauguració serà a càrrec de Ferran Bel, Alcalde de Tortosa, i Juanjo Marlàs, president de la Intercomarcal de Terres d'Ebre d'Unió.

La benvinguda serà a càrrec de l'Ivan Costa, Secretari d'Acció Política, i Fèlix Rodríguez, president d'Unió de Joves a les Terres de l'Ebre.

Vull destacar dintre del programa, un nou format de participació de la joventut en política, que serà amb l'imitació del programa televisiu "Tengo una pregunta para usted". Cadascú tindrà la possibilitat de fer una pregunta al Secretari General d'Unió, en Josep Maria Pelegrí. També vull posar l'accent al Taller de Debat on tindrem la tutela d'una important empresa del sector de la comunicació.

Acabarem l'Escola d'Estiu amb la cloenda feta pel president de d'Unió de Joves, el tortosí Iban Rabasa, el secretari general, en Roger Montanyola, i el President del Comité de Govern, en Josep Antoni Duran i Lleida.

comptador