Convenció Jove!

dissabte, 9 d’octubre del 2010

Iban Rabasa recomana a la JSC que aprengui a llegir documents llargs i a navegar per la xarxa i no creï desafecció política per defecte

Després d’haver llegit les opinions de la JSC sobre la “manca de consistència de les propostes en matèria de joventut del programa electoral de CiU” el president d' Unió de Joves, Iban Rabasa, ha recomanat a la JSC “que aprengui a llegir documents llargs i a navegar per la xarxa” i l’ha animada a anar “més enllà de la desqualificació permanent, de la brega gratuïta i de la crítica sense fonaments en la política”. “Esperàvem que les noves generacions Socialistes anessin més enllà de l’estil que caracteritza el PSC d’avui en dia”, ha continuat.

Rabasa ha afegit que la JSC hauria de tornar a entrar a la web de CiU i baixar-se el programa, o que “si segueixen tenint dificultats en la navegació, també poden anar directament a www.ideespelcanvi.cat, i allí el trobaran, sencer, definitiu i editat”.

Rabasa ha dit que “si la JSC hagués sabut fer quelcom tan simple com mirar-se un índex analític, que implica anar a mirar a la lletra J, de Joventut, s’hauria trobat amb 17 propostes concretes i directes relacionades amb Joventut”. Rabasa ha aclarit que “és evident que 17 mesures suposen, com a mínim, 17 paràgrafs”.

El jove nacionalista ha reblat el clau explicant que “aquestes 17 mesures, com que el programa les enumera totes, van de la mesura 17 a la mesura 992, la qual cosa vol dir que CiU entén que les polítiques de joventut són quelcom transversal, com també ha vingut defensant reiteradament el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya”.

Rabasa ha conclòs les seves valoracions sobre la campanya de la JSC manifestant que “després de veure les opinions de la JSC queda clar que per les joventuts socialistes les polítiques de joventut no són més que quelcom sectorial, que cal tractar a part i de manera inconnexa amb la resta del programa”. “És evident que es tracta d’una qüestió de prioritats”, ha afegit.

Per tot això emplaça a diferenciar la campanya de desprestigi que sembla que el PSC ha ordenat a la JSC (vegeu recull adjunt) amb la campanya constructiva que es vol fer des d’El Futur de Catalunya (Unió de Joves i JNC), que emplacen a la ciutadania el proper 16 d’Octubre per donar a conèixer el seu programa per als joves catalans, davant d'Artur Mas i Duran i LLeida a la UPC de VIlanova i la Geltrú. Per finalitzar, ha remarcat que "és aquest tipus de política la que crea desafecció, distància i menyspreu als joves d'avui en dia, que abans que crítiques gratuïtes volen respostes clares per complir els seus somnis de futur".

comptador