Convenció Jove!

diumenge, 22 de novembre del 2009

IBAN RABASA, TORTOSÍ ESCOLLIT PRESIDENT D’UNIÓ DE JOVES



En el marc del passat Congrés Ordinari de les joventuts d’Unió Democràtica de Catalunya es va triar el nou executiu nacional de l’entitat encapçalada per Iban Rabasa i Benavent com a president.

Iban Rabasa, tortosí, es situa al graó més alt d’Unió de Joves, joventuts d'Unió Democràtica de Catalunya. Resident durant la seva joventut al barri del Temple, és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i en Publicitat i Relacions Públiques per la Ramon Llull. Actualment treballa com a assessor tècnic de promoció econòmica, comerç, turisme i moda al Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, tot i que va compaginant la seva residència entre Barcelona i la capital de les Terres de l’Ebre, on viu la seva família.

El nou executiu de la UJ vol instaurar una nova forma de fer política que permeti ser coherents als nostres pilars d'humanisme i sobiranisme. La nova forma de fer política per què aposta la Unió de Joves es basarà en la política de carrer, que tothom pugui fer-se seva, entendre i participar deixant de banda idees confuses i proclames abstractes. A banda d'això, en el nou projecte de la UJ serà bàsica la cohesió i l'equilibri territorial, on les Terres de l'Ebre tindran un lloc destacat, fet que es comprovarà properament amb la presentació del pla d'acció per les Terres de l'Ebre.
El primer acte al que acudirà a les nostres contrades com a President de la Unió de Joves serà la manifestació del dia 30 en contra del tancament de LEAR, en la qual altres membres de la direcció nacional hi seran presents recolzant les famílies, els joves i el teixit econòmic de les terres de l'ebre.

comptador